Spoke wraps, pinnasuojat punainen

Spoke wraps, pinnasuojat punainen

Pinnojen päälle asennettavat punaiset "pillit", joilla saat helposti muutettua pinnojen väriä. Valikoimasta löydät kahdeksan eri väriä joista voit valita pyörääsi parhaiten sopivan tai

Tuotenumero: 770-WRAP-PUNAINEN

Maksa osissa alkaen 9,00 € / Kk

Pinnojen päälle asennettavat punaiset "pillit", joilla saat helposti muutettua pinnojen väriä. Valikoimasta löydät kahdeksan eri väriä joista voit valita pyörääsi parhaiten sopivan tai sekoittaa erilaisia väriyhdistelmiä. 

Sarjassa 40kpl 215mm pitkiä ja 40kpl 185mm pitkiä pillejä, joten sarja sopii useimpiin 17", 18", 19" ja 21" supermoto- ja endurovanteisiin.

Pinnasuojien asennus

Pinnasuojat on helppo lyhentää oikeaan mittaan sivuleikkureilla, saksilla tai mattoveitsellä. Pillin kyljessä on koko matkalta auki leikattu viilto, jonka kautta pujotat pillin helposti pinnan päälle. 

Mikäli vanteen pinnat ovat aivan kiinni toisissaan, joudut leikkaamaan pinnasuojaan ylimääräisen loven pinnojen leikkauskohtaan saadaksesi pinnasuojat paikalleen. Muovia on helppo leikata esimerkiksi saksilla, eli loven leikkaaminen ei ole vaikeaa kunhan mittaat oikean kohdan huolellisesti. Pinnasuojan materiaali on n. 1mm paksuista, joten helpoiten saat ne paikalleen jos pinnojen risteämiskohdassa on vähintään 2mm väliä.

  • 40 x 215 mm
  • 40 x 185 mm
Nimi Spoke wraps, pinnasuojat punainen
Paino 0.0000
Väri Punainen
Materiaali muovi

Kysymykset tuotteesta

Tuotteesta ei ole vielä kysymyksiä, ole ensimmäinen!